Cum să faci mai mult profit?
Educația, sursă de profit pentru companii, performanța pentru România
26 ian 2016, Bucuresti

Despre eveniment

Cum sa faci mai mult profit? este un eveniment lunar organizat sub forma unor workshop-uri în cadrul cărora consultanți în management, avocați, specialiști în marketing și comunicare, consultanți în HR, traineri oferă tips & tricks, soluții și instrumente utile celor care doresc să-și transforme afacerea într-un business sustenabil.

Prima ediție Cum sa faci mai mult profit? a avut loc pe 26 ianuarie,  la WeLoveDigital Unirii  și a avut ca temă "Educația,  sursă de profit pentru companii și performanță pentru România"

Context

Sistemul educațional este subfinanțat. În economia actuală este nevoie de oameni școliți pentru că o societate nu poate fi, pe termen mediu sau lung, mai bună decât sistemul său de educație. O societate poate sa fie performantă sau neperformantă în funcție de sistemul său de educație, care are, în realitate, cel mai mare impact asupra viitorului unei națiuni.

Totodată, în contextul în care se vorbește tot mai mult despre adâncirea deficitului  de forță de muncă în piață și despre lacunele sistemului de educație, războiul rece dintre angajatori și instituțiile de învățământ ar putea ajunge la un alt nivel.

Majoritatea angajatorilor cad aproape în unanimitate de accord asupra  unui fapt: sistemul educațional nu ține pasul cu realitatea pieței forței de muncă și de tendințele acesteia. Una dinte explicații stă în faptul ca piața evoluează mult mai repede decât sistemul de învățământ. Apar profesii noi an de an, pe măsura dezvoltării unor industrii noi.

Există, în lume, exemple de țări care și-au neglijat sistemul educațional și au pierdut din competitivitate și altele care au înțeles această nevoie și, fără a avea alte resurse la dispoziție, au devenit extrem de performante.Trebuie să vedem, evident, care este obiectivul nostru pe termen lung și mai ales unde vrem sa ajungem.

Pornind de la aceste premise, Profit.ro aduce la aceeași masă oameni de afaceri, reprezentanți ai asociațiilor și fundațiilor care derulează proiecte în domeniul educației, consultanți,traineri, manageri de resurse umane, profesori din învățământul universitar și preuniversitar la o discuție privind  solutiile și strategiile de creștere calitatii și performantei sistemului educational din Romania în concordanță cu cerintele pieței fortei de muncă.

Teme de discuție:

  • Răspunde actualul sistem de învățământ necesităților mediului de business?
  • Ce poate face mediul de business?
  • Ce alternative avem la învățământul românesc?

Întâlnirile „Cum să faci mai mult profit ?”sunt pentru...

...cei care pot să miște România în direcția bună.
...cei ale căror idei creează locuri de muncă și scopuri noi pentru fiecare angajat.
...că un succes poate motiva o generație întreagă de oameni care au o idee dar nu și curaj să o pună în practică.
...că deciziile dvs de business vor fi luate în cunoștință de cauză, ținând seama de impactul său asupra viitorului companiei.
 

Galerie foto

Agenda

10:00 – 10:30

Primirea invitaților

10:30 – 12:30

Dezbatere"Educația, sursă de profit pentru companii, performanță pentru România""

12:30 – 13:00

Q&A

Speakeri

  • Partener

  • BCR

Loc

WeLoveDigital Unirii

(sala Etaj 5)

Strada Radu Vodă 17, etajele 4 și 5, sector 4, București, România



Contact

Pentru mai multe detalii legate de eveniment vă rugăm să ne contactaţi la
evenimente@profit.ro

sau

Pentru oportunitatile de parteneriat cu Alina Aioanei,Business Developer, ( alina.aioanei@profit.ro; tel:0742.211.349)